Pulpa de vita cu sos de hrean

Printeaza

Pulpa de vita cu sos de hrean din: sos de hrean, pulpa de vita, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • sos de hrean
  • 1 bucată pulpă de vită
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriţă sare
  • 2 linguri piper negru, măcinat mare

 

Mod de preparare:

Pulpa de vita cu sos de hrean: Pulpa dc vită se scoate de la frigider cu o oră înainte de a fi preparată şi se pune într-o cratiţă tapetată cu pergament.

Se unge cu un amestec dc sare cu ulei şi se freacă cu piper. Se ţine în cuptorul bine încins înainte, la foc mic, aproape trei sferturi de oră. Se scoate pe platoul de servit şi se taie felii.

Se serveşte cu sos dc hrean.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.