Pulpa de vita cu ulei de susan
PrinteazaPulpa de vita cu ulei de susan din: pulpa de vita, piper, ulei de susan, mandarine, ceapa, sare.
- 600 g pulpă de vită
- 4-5 linguri ulei de susan
- 50 g boabe de piper verzi
- 100 g mandarine din conservă
- sare
- 1/2 legătură ceapă
Mod de preparare:
Se taie carnea fâşii subţiri. Se încinge uleiul în wok şi se prăjesc fâşiile de carne 3-4 minute, amestecând continuu.
Se lasă la scurs boabele de piper şi se adaugă în wok.Se aşază mandarinele într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine.
Se păstrează sucul de pe mandarine.
Se adaugă în wok mandarinele şi se lasă 1-2 minute la înăbuşit. Compoziţia se condimentează cu 2-3 linguri din sucul de mandarine si cu sare.
Se curata ceapa, se scurge şi se taie rondele subţiri. Se aşază mâncarea pe farfurii şi se serveşte presărată cu ceapă.
Pofta buna!