Pulpa de vitel marinata
PrinteazaO reteta de pulpa de vitel marinata din: pulpa de vitel, miere, coaja de lamaie, sare, salvie, piper, ceapa rosie, usturoi, unt, ulei de masline, whisky, rucola, zeama de lamaie si patrunjel.
- 800 g pulpa de vitel
- o lingura miere
- coaja de la o lamaie
- sare
- 2-3 frunze salvie
- piper
- o ceapa rosie
- 2-3 catei usturoi
- 50 g unt
- 3-4 linguri ulei de masline
- 1-2 linguri whisky
- 200 g rucola
- zeama de la o lamaie
- patrunjel
Mod de preparare:
Se feliază bucata de pulpă. Se aşază într-un bol şi se condimentează cu sare, piper, salvie, miere, coajă de lămâie, usturoi pisat, solzişori de ceapă roşie, unt, ulei de măsline şi whisky.
Se frământă câteva minute, cât să se combine toate ingredientele şi se lasă la marinat aproximativ 2-3 ore.In acest timp, se alege salata de rucola, se spală în câteva jeturi de apă rece, se stropeşte cu ulei şi zeamă de lămâie.
Se rumeneşte carnea pe grătar şi se serveşte cu pătrunjel şi salată de rucola.
Pulpa de vitel marinata
Pofta buna!
Pulpa de vitel, una din preferatele mele