Pulpa de vitel marinata

Printeaza

O reteta de pulpa de vitel marinata din: pulpa de vitel, miere, coaja de lamaie, sare, salvie, piper, ceapa rosie, usturoi, unt, ulei de masline, whisky, rucola, zeama de lamaie si patrunjel.

Ingrediente:

  • 800 g pulpa de vitel
  • o lingura miere
  • coaja de la o lamaie
  • sare
  • 2-3 frunze salvie
  • piper
  • o ceapa rosie
  • 2-3 catei usturoi
  • 50 g unt
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri whisky
  • 200 g rucola
  • zeama de la o lamaie
  • patrunjel

 

Mod de preparare:

Se feliază bucata de pulpă. Se aşază într-un bol şi se condimentează cu sare, piper, salvie, miere, coajă de lămâie, usturoi pisat, solzişori de ceapă roşie, unt, ulei de măsline şi whisky.

Se frământă câteva minute, cât să se combine toate ingre­dientele şi se lasă la marinat aproximativ 2-3 ore.In acest timp, se alege salata de rucola, se spală în câteva jeturi de apă rece, se stropeşte cu ulei şi zeamă de lămâie.

Se rumeneşte carnea pe gră­tar şi se serveşte cu pătrunjel şi salată de rucola.

Pulpa de vitel marinata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Pulpa de vitel, una din preferatele mele

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.