Pulpa de vitel cu sos

Printeaza

Pulpa de vitel cu sos: pulpa de vitel, bere, supa, scortisoara, ceapa, faina, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de viţel
  • 300 ml bere
  • 1 cană cu supă concentrată din carne
  • 1 linguriţă scorţişoară
  • 2 cepe mici
  • 1 lingură făină
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Tai pulpa în felii, le baţi ca pentru şniţele şi le pui pe grătar.

Intre timp, desfaci făina în bere, toci ceapa mărunt, o căleşti puţin în ulei, apoi o stingi cu berea ames­tecată cu făină. Intorci carnea pe grătar.

Adaugi supa de carne şi, pe măsură ce sosul se îngroaşă, adaugi scorţişoara şi piperul.

Pui carnea pe platou, potriveşti gus­tul de sare, apoi torni sosul peste carnea friptă.

Decorezi cu boabe de piper şi cu pătrunjel verde pre­sărat deasupra.

Pulpa de vitel cu sos

Pulpa_de_vitel_cu_sos_de_bere.png

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Pulpă de viţel cu sos de smantană şi vin

O reteta delicioasa de pulpa de vitel cu: vin rosu, smantana, faina, lamaie, untura, sare, piper. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 100 ml vin roşu 200 g smântână 1 lingură de făină 1/2 lămâie 100 g untură sare piper   Mod de preparare: Speli pulpa de viţel şi o tai în felioare egale. Baţi […]

Reteta zilei: Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii

O reteta de Pulpa de vitel cu ciupercute la cuptor in sos de rosii din: pulpa de vitel, ciupercute, usturoi, verdeturi, sos de rosii, sare si piper.   Ingrediente: 1 kg pulpa de vitel 2 borcane ciupercute 5-6 catei de usturoi Mix de verdeturi italienesti Sos de rosii Sare Piper   Mod de preparare: Se […]

 

Friptura de vitel sub crusta crocanta

Friptura de vitel cu alune 

Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper   Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.