Pulpe de curcan cu sos de portocale Ingrediente: 2 pulpe de curcan sare, piper 3 linguri ulei 4 cepe câte: 1/2 linguriţă chimen pisat cardamon coriandru şi scorţişoară sucul de la 2 portocale 300 g morcovi 250 g orez cu bobul lung Preparare: Spălaţi pulpele de curcan şi uscaţi-le cu un şervet de bucătărie. Frecaţi-le […]
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt
PrinteazaPulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt din: pulpe de curcan, iaurt, ceapa, usturoi, sare, piper, maghiran, menta uscata, suc de lamaie, miere, mustar.
- patru pulpe de curcan
- 50 ml iaurt
- o ceapa
- patru catei de usturoi
- sare
- piper
- maghiran
- menta uscata
- suc de lamaie
- o lingurita de miere
- o lingurita mustar
Mod de preparare:
Ceapa si usturoiul se toaca marunt, se adaugă iaurtul, apoi mierea, mustarul, sucul de lamaie, maghiranul si menta.
Se amesteca bine pana la omogenizare, se adauga sarea si piperul dupa gust, apoi se pun pulpele la marinat.
Se acopera totul si se lasa la rece pana a doua zi.
Dimineata, pulpele se pun intr-o tava, se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor timp de o ora si jumatate.
Se scoate folia si apoi se mai lasa inca o ora la cuptor pana se rumenesc.
Se servesc cu cartofi natur si sos de iaurt cu verdeata.
Pulpe de curcan la cuptor cu sos de iaurt
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de curcan cu cartofi
Pulpe de curcan cu cartofi din: pulpe de curcan, usturoi, vin, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 pulpe inferioare 3 căţei usturoi 200 ml vin roşu sec rozmarin sare piper 2 linguri ulei cartofi Mod de preparare: Speli pulpele, le usuci şi le crestezi din loc în loc. Cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl freci […]
Aripi de curcan la cuptor cu vin
Aripi de curcan la cuptor cu vin din: aripi de curcan, boia, vin, usturoi, rozmarin, sare, piper. Ingrediente: 4 aripi de curcan 2 linguriţe boia dulc 150 ml vin alb sec 250 ml apa 2-3 căţei de usturoi 5-6 linguri ulei 1/2 linguriţă rozmarin uscat sare piper proaspăt măcinat Mod de preparare: Speli aripile, […]
Pofta buna!