Pulpe de curcan cu cartofi

Printeaza

Pulpe de curcan cu cartofi din: pulpe de curcan, usturoi, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de curcan cu cartofi

  • 4 pulpe inferioare
  • 3 căţei usturoi
  • 200 ml vin roşu sec
  • rozmarin
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • cartofi

 

Mod de preparare:

Speli pulpele, le usuci şi le crestezi din loc în loc. Cureţi usturoiul, îl pisezi şi îl freci cu ulei, după care adaugi vinul. Pui condimentele, amesteci şi torni sosul peste pulpele pe care le-ai aşezat într-un vas termorezistent, uns cu ulei.

Il acoperi şi îl dai o oră şi jumătate la cuptorul preîncălzit. La final, le laşi 10 minute fără capac, pentru a se rumeni. Le serveşti simple sau alături de cartofi rumeniţi în cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.