Pulpe de curcan cu sos de portocale

Printeaza

Pulpe de curcan cu sos de portocale

Ingrediente:Pulpe de curcan cu sos de portocale

  • 2 pulpe de curcan
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
  • 4 cepe
  • câte: 1/2 linguriţă chimen pisat
  • cardamon
  • coriandru şi scorţişoară
  • sucul de la 2 portocale
  • 300 g morcovi
  • 250 g orez cu bobul lung

Preparare:

Spălaţi pulpele de curcan şi uscaţi-le cu un şervet de bucătărie. Frecaţi-le cu sare şi piper. Incingeţi uleiul într-un vas mare şi prăjiţi acolo pulpele de curcan circa 5 minute până se rumenesc. Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o peştişori. Tumaţi-o peste pulpe şi prăjiţi în continuare.

Amestecaţi mirodeniiile şi presăraţi-le peste pulpe. Turnaţi sucul de portocale, acoperiţi cu uni capac şi fierbeţi înăbuşit cca. 35 de minute. Curăţaţi morcovii şi răzuilţi-i pe răzătoarea mare.

Fierbeţi orezul şi morcovii în 500 ml apă cu sare cca. 20 de minute la foc mic. Condimentaţi sosul de portocale. Dacă doriţi, ornaţi pulpele cu câteva felii de portocală.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta delicioasa cu pulpe de curcan. Combinatia cu sosul de portocale e geniala

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.