Pulpe de miel cu condimente la cuptor
PrinteazaPulpe de miel cu condimente la cuptor din: pulpe d emiel, vin alb, ulei, piper cayenne, patrunjel, busuioc, coriandru, condimente, sare si piper.
- 4 pulpe de miel
- 400 ml vin alb sec de calitate
- ulei
- 1 lingura de piper cayenne
- patrunjel
- busuioc
- coriandru
- condimente friptura de miel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli şi cureţi de pieliţe pulpele şi le usuci. Faci un amestec din toate condimentele şi freci cu el pulpele de miel. Torni ulei în vasul pentru cuptor, adaugi carnea, completezi cu vin. Dai la frigider peste noapte. Pui vasul acoperit la cuptorul încins în prealabil.
După o oră – o oră şi jumătate, scoţi vasul şi îndepărtezi folia, apoi dai la cuptor şi laşi până când friptura s-a rumenit frumos şi se desprinde uşor de pe os. Friptura aceasta de miel este delicioasă daca este servita alaturi de cartofi taranesti si un vin rosu sec.
Pulpe de miel cu condimente la cuptor
Pofta buna!
Eu una nu ma omor dupa carnea de miel, dar o sa-i gatesc sotului meu, asta pare simpla, sa vedem ce iese