Pulpe de pui condimentate
PrinteazaPulpe de pui condimentate din: pulpe de pui, morcov, telina, usturoi, praz, orez, sare, piper.
- 3 pulpe de pui
- un morcov
- un fir praz
- un fir ţelină
- un căţel usturoi
- un cub concentrat pasăre
- 1/2 legătură pătrunjel
- 100 g orez cu bob rotund
- sare
- piper
- 2 ouă
- o lămâie
- o lingură apă
Mod de preparare:
Se taie morcovul cubulete, prazul şi ţelina rondele si se striveşte usturoiul.
Intr-o oală se pun 2,5 l apă, concentratul de pui, legumele, carnea şi usturoiul. Se lasă la fiert 10 minute. Se adaugă orezul, sare şi piper şi se mai fierbe 15 minute, amestecând.
La mixer se amestecă ouăle cu sucul de lămâie şi apa şi apoi se drege zeama din oală. Se scoate carnea, se îndepărtează oasele şi se pune din nou în oală tăiată cubulete.
Se serveşte cu verdeaţă deasupra.
Pofta buna!