Pulpe de pui crocante cu boia si fulgi de porumb

Printeaza

Pulpe de pui crocante cu boia si fulgi de porumb din: ciocănele pui, oua, bere, pesmet, boia iute, faina, cimbru, rozmarin, busuioc, fulgi porumb, ulei, sare, piper.

Pulpe_de_pui_crocante_cu_boia_si_fulgi_de_porumb

Ingrediente:

  • 6 ciocănele pui
  • 3 ouă
  • 200 ml bere
  • 300 g pesmet
  • 1 linguriţă cu vârf boia iute
  • 200 g făină
  • 1 lingură condimente amestecate: cimbru, rozmarin, busuioc
  • 300 g fulgi porumb
  • ulei, pentru prăjit
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cureţi ciocănelele de pieliţă, le speli şi le pui la fiert în apă clocotită cu sare câteva minute. Le scoţi si le lasi la răcit. Intr-un castron, baţi bine ouăle, adaugi berea, sare, piper după gust şi făina.

Baţi în continuare până obţii un aluat mai gros decât cel de clătite, într-o farfurie adâncă, amesteci pesmetul cu ful­gii de porumb, condimentele si boiaua.

Pui pulpele răcite în compoziţia de ou cu bere şi le laşi câteva minute. Le scoţi, le treci prin pes­metul cu condimente, le prăjeşti în ulei la foc mic şi le laşi la scurs pe un prosop absorbant.

Le serveşti calde sau reci, după ce le-ai înfăşurat la capăt cu puţi­nă hârtie de copt legată cu sfoară.

Pulpe de pui crocante cu boia si fulgi de porumb

Pulpe_de_pui_crocante_cu_boia_si_fulgi_de_porumb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.