Pulpe de pui cu afumatură si sos de roşii
PrinteazaPulpe de pui cu afumatură si sos de roşii
- 6 copane
- 2 cepe
- 4 felii de afumătură (kaizer, costiţă sau chiar slănină afumată)
- 1 căţel de usturoi
- 4 linguri pastă de tomate
- cimbru
- piper
- sare
- verdeaţă
- o tigaie
- o cratiţă
Mod de preparare:
Cureţi şi tai mărunt ceapa, după care o aureşti în ulei. Adaugi carnea şi laşi să se călească împreună. Stingi cu apă şi laşi să fiarbă 30 de minute.
Adaugi pasta de tomate dizolvată în apă, usturoiul afumătura taiata straifuri si condimentezi cu sare, piper şi cimbru.
Rastorni totul in cratiţă pe care o dai la cuptor să scadă sosul. La masă aduci fiecare porţie presărată cu verdeaţă.
Pulpe de pui cu afumatură si sos de roşii
Pofta bună!