Pulpe de pui cu anghinare
PrinteazaPulpe de pui cu anghinare din: pulpe de pui, anghinare, ceapa, usturoi, bacon, cartofi, vin, ulei, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 4 bucăţi anghinare
- o ceapă
- 5 căţei usturoi
- 150 g cuburi bacon
- 4 cartofi
- 200 ml vin alb sec
- 200 ml apă
- 500 ml supă de pui
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei se rumenesc pulpele şt anghinarea tăiată în patru.
Se adaugă ceapa tocată şi baconul, se lasă 5 minute, se adaugă vinul, apa, supa, piperul şi usturoiul.
Se lasă la fiert o oră. Cartofii se curăţă, se taie cuburi, se freacă bine cu puţină sare apoi se coc 30 de minute. Se servesc împreună cu anghinarea şi pulpele de pui.
Pofta buna!