Pulpe de pui cu ardei grasi
PrinteazaPulpe de pui cu ardei grasi
- 1 pulpa mica pui
- sare
- pulbere de paprika dulce
- 2 cepe
- 3 rosii
- 1 ardei gras verde
- 1 ardei gras galben
- 1 usturoi
- 2 linguri bulion
- 1 lingura ulei masline
- 2 linguri busuioc taiat marunt
Mod de preparare:
Se condimentaza (sare, piper, boia de paprika) pulpa de pui si se inteapa de mai multe ori cu un ac, apoi se frige intr-o tigaie de teflon la foc potrivit, circa 30 minute.
Ceapa si rosiile se taie felii, ardeii grasi se taie cuburi mari, usturoiul se taie cubulete mici. Cele 2 linguri de bulion se amesteca cu 6 linguri de paprika si se condimenteaza cu sare si piper.
Uleiul se incalzeste intr-o tigaie in care se pune ceapa si usturoiul unde de calesc putin, se adauga si cuburile de ardei, se dauga sosul de rosii se maesteca si legumele si se frig inabusit 10 minute.
Se adauga busiocul se amesteca si se servesc cu pulpa prajita.
Pofta buna!