Pulpe de pui cu ardei si bacon

Printeaza

Pulpe de pui cu ardei si bacon

Pulpe de pui cu ardei si bacon

Ingrediente:

  • 4 cepe
  • câte 2 ardei roşii şi galbeni
  • 60 g bacon (kaizer afumat)
  • 4 pulpe de pui (a 200 g)
  • sare
  • piper
  • 1/2 linguriţă cimbru
  • 1/2 pachet pastă de roşii (250 g)

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o inele. Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l mărunt, iar baconul tăiaţi-l fâşii. Spălaţi pulpele de pui şi uscaţi-le pe un şervet de bucătărie.

Condimentaţi-le cu sare, cu piper şi cu cimbru.  Prăjiţi baconul într-o tigaie până când devine crocant, apoi scoateţi-l pe o farfurie.

Prăjiţi în aceeaşi grăsime pulpele de pui, apoi aşezaţi-le pe o farfurie cu un prosop de hârtie. Căliţi ceapa şi ardeiul în gră­simea rămasă în tigaie.

Adăugaţi pasta de roşii şi condimentaţi-o cu sare şi cu piper. Aşezaţi pulpele de pui pe patul de roşii şi de ardei, acoperite cu capac şi lăsaţi-le să fi­arbă înăbuşit circa 40 de minute.

Adăugaţi baconul în sosul format şi condimentaţi, dacă este nevoie

Pulpe de pui cu ardei si bacon

Pulpe de pui cu ardei si bacon.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.