Pulpe de pui cu ardei si bacon
PrinteazaPulpe de pui cu ardei si bacon
Ingrediente:
- 4 cepe
- câte 2 ardei roşii şi galbeni
- 60 g bacon (kaizer afumat)
- 4 pulpe de pui (a 200 g)
- sare
- piper
- 1/2 linguriţă cimbru
- 1/2 pachet pastă de roşii (250 g)
Mod de preparare:
Curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o inele. Pregătiţi ardeiul şi tăiaţi-l mărunt, iar baconul tăiaţi-l fâşii. Spălaţi pulpele de pui şi uscaţi-le pe un şervet de bucătărie.
Condimentaţi-le cu sare, cu piper şi cu cimbru. Prăjiţi baconul într-o tigaie până când devine crocant, apoi scoateţi-l pe o farfurie.
Prăjiţi în aceeaşi grăsime pulpele de pui, apoi aşezaţi-le pe o farfurie cu un prosop de hârtie. Căliţi ceapa şi ardeiul în grăsimea rămasă în tigaie.
Adăugaţi pasta de roşii şi condimentaţi-o cu sare şi cu piper. Aşezaţi pulpele de pui pe patul de roşii şi de ardei, acoperite cu capac şi lăsaţi-le să fiarbă înăbuşit circa 40 de minute.
Adăugaţi baconul în sosul format şi condimentaţi, dacă este nevoie
Pulpe de pui cu ardei si bacon
Pofta buna!