Pulpe de pui cu ardei

Printeaza

Pulpe de pui cu ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, rozmarin, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu ardei

  • 2 pulpe întregi de pui
  • 2 cepe
  • 5-6 ardei graşi
  • 4 roşii în bulion
  • 2-3 linguri de ulei
  • un pic de rozmarin
  • un pic de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In două linguri de ulei se rumeneşte carnea pe ambele părţi şi apoi se scoate. Se adaugă restul de ulei şi se pun la călit ceapa şi ardeii graşi.

Când s-au înmuiat, se adaugă carnea, se toarnă apă cât să acopere şi se lasă la fiert 30 de minute. Se adaugă roşiile şi rozmarinul şi se mai lasă 15 minute pe foc.

Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.