Pulpe de pui cu ardei
PrinteazaPulpe de pui cu ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, rozmarin, patrunjel, sare, piper.
- 2 pulpe întregi de pui
- 2 cepe
- 5-6 ardei graşi
- 4 roşii în bulion
- 2-3 linguri de ulei
- un pic de rozmarin
- un pic de pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In două linguri de ulei se rumeneşte carnea pe ambele părţi şi apoi se scoate. Se adaugă restul de ulei şi se pun la călit ceapa şi ardeii graşi.
Când s-au înmuiat, se adaugă carnea, se toarnă apă cât să acopere şi se lasă la fiert 30 de minute. Se adaugă roşiile şi rozmarinul şi se mai lasă 15 minute pe foc.
Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se aduce la masă cu pătrunjel.
Pofta buna!