Pulpe de pui cu cartofi noi

Printeaza

Pulpe de pui cu cartofi noi din: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ulei, unt, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • un kg cartofi noi
  • 8 căţei usturoi
  • 2 linguri ulei
  • 100 g unt
  • 1/2 legătură mărar
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpe de pui cu cartofi noi: Cartofii se curăţă şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei, sare şi piper. Se unge carnea cu pasta de usturoi şi se aşază în tava de cuptor.

Se lasă 30 de minute.

Cartofii fierţi se călesc în unt topit, se trage vasul de pe foc şi se pun mărarul şi pătrunjelul. Se aduce carnea pe un platou cu cartofii alături.

 

Pofta buna!

 

 

Ceai Clasic de Levănțică

din: flori de levantica, apa. Ceaiul de levănțică este o băutură delicată și parfumată, cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și terapeutice. Această rețetă simplă vă va învălui simțurile în aromele dulci ale florilor de levănțică și vă va ajuta să vă destindeți după o zi agitată. Reteta Ceai Clasic de Levănțică […]

 

Iepure în Sos de Vin Roșu

din: iepure, vin rosu sec, ceapa, usturoi, morcovi, telina, frunze de dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Carnea de iepure este cunoscută pentru gustul său subtil și textura delicată. Această rețetă de iepure în sos de vin roșu este perfectă pentru o cină elegantă sau pentru a vă răsfăța familia […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.