Pulpe de pui cu cartofi noi
PrinteazaPulpe de pui cu cartofi noi din: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ulei, unt, verdeata, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- un kg cartofi noi
- 8 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 100 g unt
- 1/2 legătură mărar
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cartofii se curăţă şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei, sare şi piper. Se unge carnea cu pasta de usturoi şi se aşază în tava de cuptor.
Se lasă 30 de minute.
Cartofii fierţi se călesc în unt topit, se trage vasul de pe foc şi se pun mărarul şi pătrunjelul. Se aduce carnea pe un platou cu cartofii alături.
Pofta buna!