din: flori de levantica, apa. Ceaiul de levănțică este o băutură delicată și parfumată, cunoscută pentru proprietățile sale relaxante și terapeutice. Această rețetă simplă vă va învălui simțurile în aromele dulci ale florilor de levănțică și vă va ajuta să vă destindeți după o zi agitată. Reteta Ceai Clasic de Levănțică […]
Pulpe de pui cu cartofi noi
PrinteazaPulpe de pui cu cartofi noi din: pulpe de pui, cartofi, usturoi, ulei, unt, verdeata, sare, piper.
Ingrediente:
- 4 pulpe de pui
- un kg cartofi noi
- 8 căţei usturoi
- 2 linguri ulei
- 100 g unt
- 1/2 legătură mărar
- 1/2 legătură pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pulpe de pui cu cartofi noi: Cartofii se curăţă şi se pun la fiert în apă cu un praf de sare. Usturoiul se pisează, se amestecă cu ulei, sare şi piper. Se unge carnea cu pasta de usturoi şi se aşază în tava de cuptor.
Se lasă 30 de minute.
Cartofii fierţi se călesc în unt topit, se trage vasul de pe foc şi se pun mărarul şi pătrunjelul. Se aduce carnea pe un platou cu cartofii alături.
Pofta buna!
din: iepure, vin rosu sec, ceapa, usturoi, morcovi, telina, frunze de dafin, cimbru, sare, piper, patrunjel. Carnea de iepure este cunoscută pentru gustul său subtil și textura delicată. Această rețetă de iepure în sos de vin roșu este perfectă pentru o cină elegantă sau pentru a vă răsfăța familia […]
Spaghetti alla Carbonara: Istorie – O Călătorie Culinară plus Rețeta Clasică
Spaghetti alla Carbonara este unul dintre cele mai cunoscute și iubite preparate din bucătăria italiană. Cu origini discutate și o evoluție interesantă, Carbonara a devenit un simbol al simplității și savoarei în gastronomia mondială. Originea Unii sugerează că numele vine de la „carbonari” (minieri […]