Pulpe de pui cu cartofi si oregano la cuptor

Printeaza

Pulpe de pui cu cartofi si oregano la cuptor din: cartofi, ulei de masline, pulpe de pui, rosii cherry, masline negre, oregano, branza feta, otet de vin rosu.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_oregano_la_cuptor

  • 750g de cartofi mici, tăiaţi in felii groase pe lungime
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 8 pulpe de pui, cu piele şi os
  • 300g de roşii cherry
  • 100g de măsline negre
  • 1/2 legătură mică de oregano
  • 200g de brânză feta, tăiată în cuburi
  • 2 linguri de oţet din vin roşu

 

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune cartofii într-o tavă şi stropeşte-i cu jumătate din cantitatea de ulei. Aşază deasupra lor pulpele de pui, stropeşte-le cu restul de ulei şi asezonează-le. Dă-le la cuptor pentru 30 de minute.

Adaugă roşiile cherry, măslinele, frunzele de oregano şi brânza feta, apoi stropeşte totul cu oţetul din vin roşu. Dă tava din nou la cuptor pentru alte 25-30 de minute, până când puiul e pătruns şi rumenit.

Pulpe de pui cu cartofi si oregano la cuptor

Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_oregano_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.