Pulpe de pui cu cartofi si oregano la cuptor
PrinteazaPulpe de pui cu cartofi si oregano la cuptor din: cartofi, ulei de masline, pulpe de pui, rosii cherry, masline negre, oregano, branza feta, otet de vin rosu.
- 750g de cartofi mici, tăiaţi in felii groase pe lungime
- 2 linguri ulei de măsline
- 8 pulpe de pui, cu piele şi os
- 300g de roşii cherry
- 100g de măsline negre
- 1/2 legătură mică de oregano
- 200g de brânză feta, tăiată în cuburi
- 2 linguri de oţet din vin roşu
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 200°C. Pune cartofii într-o tavă şi stropeşte-i cu jumătate din cantitatea de ulei. Aşază deasupra lor pulpele de pui, stropeşte-le cu restul de ulei şi asezonează-le. Dă-le la cuptor pentru 30 de minute.
Adaugă roşiile cherry, măslinele, frunzele de oregano şi brânza feta, apoi stropeşte totul cu oţetul din vin roşu. Dă tava din nou la cuptor pentru alte 25-30 de minute, până când puiul e pătruns şi rumenit.
Pulpe de pui cu cartofi si oregano la cuptor
Pofta buna!