Pulpe de pui cu cartofi si sparanghel

Printeaza

Pulpe de pui cu cartofi si sparanghel din: cartofi noi, sparanghel, ulei de masline, usturoi, lamaie, rozmarin, pulpe superioare de pui.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_sparanghel

  • 750 g cartofi noi, taiati in jumatate
  • 2 legaturi mari de sparanghel, capetele lemnoase indepartate
  • 1 capatana de usturoi, cateii separati
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lamaie, taiata in jumatate
  • 1 mana mica de fire de rozmarin
  • 8 pulpe superioare de pui

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200°C. Pune cartofii, sparanghelul, căţeii de usturoi, sare şi piper din abundenţă într-o tavă mare de l copt (circa 30 x 20 cm), stoarce deasupra toată zeama din jumătăţile de lămâie, apoi taie-le în bucăţi şi aşază-le tot în tavă. Amestecă totul, acoperă tava cu folie de aluminiu şi dă-o la cuptor 15 minute.

Dă la o parte folia şi adaugă rozmarinul. Asezonează pulpele de pui şi distribuie-le la distanţă egală în tavă. Ţine tava în cuptor încă 25-30 de minute, până ce cartofii se înmoaie, iar puiul se pătrunde bine şi devine crocant la suprafaţă.

Pulpe de pui cu cartofi si sparanghel

Pulpe_de_pui_cu_cartofi_si_sparanghel

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.