Pulpe de pui cu caşcaval si orez

Printeaza

O reteta delicioasa de pulpe de pui cu: ceapa, orez, cascaval, ulei, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_cascaval_si_orez.png

  • 5 cepe
  • 200 g orez
  • 4 pulpe de pui întregi
  • 200 g caşcaval
  • ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Condimentezi carnea, o usturoiezi şi o pui în cuptor la copt. Tai ceapa rondele şi o căleşti în puţin ulei. Orezul îl găteşti clasic, înnăbuşit.

Când carnea, ceapa şi orezul sunt gata, iei un vas de yena şi pui carnea la bază, peste carne torni ceapa călită, iar deasupra orezul. Adaugi caşcavalul răzuit şi dai la cuptor, încălzit în prealabil, până se face o crustă aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.