Pulpe de pui cu ceapa si rosii

Printeaza

Pulpe de pui cu ceapa si rosiiPulpe de pui cu ceapa si rosii

Ingrediente:

  • 4 pulpe pui
  • 4-5 cepe mici
  • 10 ciuperci
  • 6 rosii mari
  • o crenguta de rozmarin
  • 4-5 linguri de ulei
  • sare
  • piper asortat

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală pulpele de pui, se pârlesc puţin pe flacără, se dau cu sare şi piper şi se pun în ulei la prăjit. Se rumenesc bine pe ambele părţi.

Se curăţă ceapa şi se pune întreagă peste pulpe în tigaie, la fel se pun şi ciupercile după ce au fost curăţate şi spălate bine. Se amestecă până se înmoaie atât ceapa, cât şi ciupercile şi se mai lasă câteva minute la foc mic.

Roşiile se opăresc, se decojesc şi se zdrobesc cu blenderul. Pasta de roşii obţinută se pune peste pulpe şi se mai lasă să dea în 2-3 clocote. La sfârşit se pune crenguţa de rozmarin pentru a-i da un gust deosebit.

Dacă doriţi, puteţi să băgaţi mâncarea 20-30 de minute la cuptorul bine încins să se rumenească. Este delicioasă cu salată verde sau castraveţi muraţi, dar şi cu alte garnituri.

Pulpe de pui cu ceapa si rosii

Pulpe de pui cu ceapa si rosii1.jpg   Pulpe de pui cu ceapa si rosii2.jpg   Pulpe de pui cu ceapa si rosii3.jpg   Pulpe de pui cu ceapa si rosii4.jpg

Pulpe de pui cu ceapa si rosii5.jpg   Pulpe de pui cu ceapa si rosii6.jpg   Pulpe de pui cu ceapa si rosii7.jpg   Pulpe de pui cu ceapa si rosii.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.