Pulpe de pui cu ciuperci
PrinteazaPulpe de pui cu ciuperci
- 3 copane de pui
- 1 cutie ciuperci
- 1 cartof
- 1-2 morcovi
- 1/2 linguriţă mărar
- 1 lingură ulei
- sare
Mod de preparare:
Cureţi cartoful şi morcovii, tai felii subţiri cartoful, iar morcovii rondele. Scurgi ciupercile de zeamă şi le treci sub un jet de apă rece, apoi speli carnea şi o crestezi ca să se pătrundă mai bine. Aşezi într-o tavă runsă cu ulei feliile de cartofi, rondelele de morcovi, ciupercile şi deasupra carnea.
Presari mărarul şi un praf de sare, torni apă cât să le cuprindă şi le dai la cuptor pentru 30 de minute. Ai grijă ca din când în când să le mai adaugi apă.
Pulpe de pui cu ciuperci
Poftă bună!