Pulpe de pui cu dovlecei si rosii

Printeaza

Pulpe de pui cu dovlecei si rosii din: ceapa, dovlecei, ulei, pulpe de pui, rosii decojite, foi de dafin, suc de lamaie, zahar, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_dovlecei_si_rosii

  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei
  • 2 linguri ulei
  • 4 pulpe de pui
  • 800 g rosii decojite din conserva
  • 3 foi de dafin
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 lingurita zahar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi dovleceii se taie felii. Se spală pulpele de pui sub jet de apă rece şi se taie jumătăţi. Se încinge 1 lingură ulei şi se căleşte ceapa; după câteva minute se adaugă feliile de dovlecei si se prajesc impreuna circa 3 minute.

Se scot legumele, iar în tigaie se adaugă 1 lingură de ulei şi se prăjeşte carnea de jur-împrejur. Se adaugă roşiile, foile de dafin, sare şi piper. Se acoperă cu un capac şi se coace totul la cuptor 30 min.

Apoi se scoate capacul şi se mai coace cca 15 minute. Sosul se potriveste cu suc de lamaie si se serveste cu crochete.

Pulpe de pui cu dovlecei si rosii

Pulpe_de_pui_cu_dovlecei_si_rosii

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O sa fac si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.