Pulpe de pui cu fasole şi ceapă roşie
PrinteazaO reteta de pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie din: pulpe de pui, sare, piper, fasole uscata, bulion, vin rosu, supa de pui, ceapa rosie, usturoi si patrunjel verde.
- 4 pulpe de pui
- sare
- piper
- 400 g fasole uscata
- 450 g bulion (de casa)
- 200 ml vin rosu
- 200 ml supa de pui
- 150 g ceapa rosie
- 6 catei de usturoi
- 1 fir de patrunjel verde
Mod de preparare:
Speli pulpele şi le freci cu sare şi piper. Pui fasolea la înmuiat cu o zi înainte. A doua zi, strecori fasolea şi o pui într-un vas mai mare, termorezistent, în care pui puţin ulei.
Peste stratul de fasole, aşezi pulpele condimentate şi le acoperi cu rondele de ceapă roşie şi cu usturoiul pisat.
Torni mai apoi supa de pui, vinul şi bulionul şi presari pătrunjelul verde tocat. Acoperi tava cu folie şi o pui la cuptorul preîncălzit la 200 grade Celsius, pentru 100 de minute.
La sfârşit, dai jos folia şi mai laşi încă 10 minute. Aranjezi pe o farfurie pulpele de pui, fasolea, rondele de ceapă roşie şi firul de pătrunjel verde.
Pulpe de pui cu fasole şi ceapă roşie
Pofta buna!