Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi
PrinteazaPulpe de pui cu fasole verde si usturoi din: pulpe de pui, fasole verde, ceapa, usturoi, miere, ulei, piper, mustar, sare, ardei iute, patrunjel.
- 250 g fasole verde
- 2 linguri miere
- 2-3 căţei usturoi
- 1 ceapă
- sare
- boabe de muştar, după gust
- boabe de piper roşu
- 4 pulpe de pui
- 2 linguri ulei
- 2-3 fire pătrunjel
- 1 ardei iute, tăiat rondele
Mod de preparare:
Căleşti ceapa tăiată împreună cu usturoiul mărunţit şi, când devin sticloase, adaugi fasolea verde curăţată şi mai ţii 7 minute, apoi o dai deoparte.
Amesteci mierea cu sarea, cu boabele de muştar şi cu cele de piper. Răstorni acest amestec peste pulpele de pui, apoi le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu ulei. Le dai la cuptor o oră, până capătă o crustă frumoasă.
Serveşti pulpele de pui pe pat de salată de fasolei verde, decorată cu pătrunjel şi ardei iute.
Pofta buna!