Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi

Printeaza

Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi din: pulpe de pui, fasole verde, ceapa, usturoi, miere, ulei, piper, mustar, sare, ardei iute, patrunjel.

Ingrediente:

  • 250 g fasole verde
  • 2 linguri miere
  • 2-3 căţei usturoi
  • 1 ceapă
  • sare
  • boabe de muştar, după gust
  • boabe de piper roşu
  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri ulei
  • 2-3 fire pătrunjel
  • 1 ardei iute, tăiat rondele

 

Mod de preparare:

Căleşti ceapa tăiată împreună cu usturoiul mărunţit şi, când devin sticloase, adaugi fasolea verde curăţată şi mai ţii 7 minute, apoi o dai deoparte.

Amesteci mierea cu sarea, cu boabele de muştar şi cu cele de piper. Răstorni acest amestec peste pulpele de pui, apoi le aşezi într-un vas termorezistent, uns cu ulei. Le dai la cuptor o oră, până capătă o crustă frumoasă.

Serveşti pulpele de pui pe pat de salată de fasolei verde, decorată cu pătrunjel şi ardei iute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.