Pulpe de pui cu garnitura de cartofi natur
PrinteazaPulpe de pui cu garnitura de cartofi natur din: pulpe de pui, pasta de rosii, usturoi, ceapa, ulei de masline, busuioc, cimbrisor, salvie, piper, sare, patrunjel.
- 4 pulpe superioare de pui
- 3 linguri pasta de rosii
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa
- 4 linguri ulei de masline
- busuioc
- maghiran
- cimbrisor
- salvie uscata
- 10 boabe de piper negru
- sare
- piper macinat
- frunze de patrunjel
Mod de preparare:
Dezosezi pulpele, le cureţi de piele, le speli şi le usuci bine. Tai pulpele de-a lungul, formând felii mai subţiri, pe care le poţi bate mai uşor. Intr-un bol, întinzi pasta de roşii amestecată cu ceapa tocată fin, usturoiul pisat, sare şi piper măcinat.
Ungi feliile de carne cu un strat mai gros de sos, apoi presari ierburile: busuioc, maghiran, cimbrişor şi salvie. Dacă doreşti, poţi presăra piper alb. Rulezi feliile astfel unse, le fixezi cu scobitori, apoi le pui într-o tavă unsă cu ulei şi torni apă sau, dacă vrei, 1 pahar cu vin.
Adaugi şi 10 boabe de piper şi laşi tava în cuptorul bine încins, timp de 20 de minute. Când sunt gata, aşezi rulourile pe un platou ornat cu frunze de pătrunjel. Serveşti puiul cu garnitură de cartofi natur, legume, orez sau mazăre.
Pulpe de pui cu garnitura de cartofi natur
Pofta buna!
Arata foarte bine, recomand o temperatura mai mica a cuptorului.