Pulpe de pui cu legume

Printeaza

Pulpe de pui cu legume din: pulpe, ceapa, morcovi, ardei grasi, pastarnac, boia dulce, ulei, patrunjel si sare.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_legume

  • 2 pulpe intregi
  • 3 cepe albe
  • 2 morcovi
  • 2 ardei grasi de culori diferite
  • o radacina pastarnac
  • 3 lingurite boia dulce
  • 2 linguri ulei
  • 5 fire patrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală şi se porţionează carnea, iar ceapa se taie peştişori. Intr-o tigaie se căleşte ceapa. După ce a devenit translucidă, se adaugă puiul care se lasă să se rumenească bine, acoperit cu un capac. Intre timp, în vasul de copt se face un pat din restul legumelor, se stropesc cu uleiul rămas şi se aşază carnea cu ceapa.

Se toarnă apă cât să cuprindă legumele pe sfert, se condimentează cu sare şi boia şi se dă la cuptor. Se aduce la masă cu pătrun­jel fin tocat deasupra.

Pulpe de pui cu legume

Pulpe_de_pui_cu_legume

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Bune rau pulpele de pui 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.