Pulpe de pui cu masline
PrinteazaPulpe de pui cu masline din: pulpe de pui, masline negre, cartofi, rosii, carnaciori, ceapa, ardei gras, patrunjel, sare, piper si ulei.
- o caserola de pulpe de pui
- 200 g masline negre fara samburi
- 1/2 cartofi noi
- 1 cutie rosii descojite
- 2 carnaciori
- 2 cepe
- 1 ardei gras rosu
- 1 legatura patrunjel
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Cureţi de coajă cartofii noi şi ceapa. Tai cartofii în două, ceapa şi rondele şi ardeiul gras cubuleţe. Speli bine pulpele de pui. Incingi ulei într-o tigaie şi căleşti, timp de două-trei minute, ceapa şi ardeiul gras. între timp, în alt recipient, căleşti pulpele de pui.
Intr-un vas termorezistent pui cartoffii, cârnăciorii feliaţi, măslinele, roşiile descojite (le pasezi în prealabil cu furculiţa într-un castronel), ceapa, ardeiul gras şi pulpele de pui călite, adaugi apă cât să acoperi totul, sare şi piper după gust. Dai la cuptor 45 de minute şi asezonezi ccu pătrunjel.
Pulpe de pui cu masline
Pofta buna!