Pulpe de pui cu ou
PrinteazaO reteta foarte simpla de pulpe de pui cu sare, piper alb, crema de branza, cimrbu si oua.
- 6 pulpe de pui
- sare
- piper alb
- ulei
- crema de branza
- cimbru
- un ou
Mod de preparare:
Se spală pulpele şi se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie. Se crestează cu vârful cutiţului astfel încât să fie bine pătrunse, apoi se pun să se prăjească în ulei, într-o tigaie adâncă.
Se lasă să se prăjească 5-6 minute pe o parte şi 5-6 pe cealaltă parte, apoi se scot şi se lasă să se scurgă de grăsime, pe un prosop absorbant de bucătărie.
Separat, într-o crăticioară, se pune puţină apă şi sare şi se lasă să fiarbă în 2-3 clocote. Se sparge oul şi se lasă sa fiarba 2-3 clocote. Se sparge ou si se lasa sa se fiarba 2 minute.
Pulpa de pui se ung cu crema de branza si oul ochi, se aşază tot aşa, pe pulpa de pui. Se ornează cu fire de cimbrişor şi se servesc.
Poftă bună!