Pulpe de pui cu piure de cartofi

Printeaza

Pulpe de pui cu piure de cartofi din: pulpa de pui, usturoi, condimente, sare, piper, bulion si cartofi.

 

Ingrediente:Pulpe de pui cu piure de cartofi

  • 7-8 pulpe de pui
  • 1 capatana usturoi
  • condimente
  • sare
  • piper
  • bulion
  • 4-5 cartofi

 

Mod de preparare:

Se spala pulpele de pui si se aseaza in tava. Se condimenteaza, se pune usturoiul curatat in tava.

Bulionul se dizolva in apa si se toarna peste pulpele de pui. Sosul trebuie sa acopere pulpele. Se da tava la cuptorul incins pentru aproximativ 1 ora.

Se curata cartofii, se spala si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert se face piureul care se condimenteaza dupa gust.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.