Pulpe de pui cu praz 

Printeaza

Pulpe de pui cu praz din: pulpe de pui, morcov, telina, usturoi, praz, orez, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu praz

  • 3 pulpe de pui
  • un morcov
  • un fir praz
  • un fir ţelină
  • un căţel usturoi
  • un cub concentrat
  • 100 g orez cu bob rotund
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • o lămâie

 

Mod de preparare:

Se taie morcovul cubulete, prazul şi ţelina rondele si se striveşte usturoiul.

Intr-o oală se pun 2,5 l apă, concentratul de pui, legumele, carnea şi usturoiul. Se lasă la fiert 10 minute. Se adaugă orezul, sare şi piper şi se mai fierbe 15 minute, amestecând.

La mixer se amestecă ouăle cu sucul de lămâie şi apa şi apoi se drege zeama din oală. Se scoate carnea, se îndepărtează oasele şi se pune din nou în oală tăiată cubulete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.