Pulpe de pui cu rosii la cuptor

Printeaza

Pulpe de pui cu rosii la cuptor din: pulpe de pui, rosii, usturoi, rozmarin, ulei, ceapa, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu rosii la cuptor

  • 2 pulpe de pui
  • un kg roşii
  • 3-4 căţei usturoi
  • 2 crenguţe rozmarin
  • o ceapă
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se crestează din loc în loc şi se împănează cu usturoi. Se presară cu sare si piper şi se stropeşte cu ulei. Se aşază în tava de cuptor.

Roşiile se ung cu restul de ulei şi se aşază pe lângă pui cu ceapa tăiată mai mare. Se aşază şi rozmarinul şi se lasă la cuptor 40 de minute, întorcând carnea la mijlocul coacerii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.