Pulpe de pui cu smantana
PrinteazaPulpe de pui cu smantana din: pulpe de pui, ciuperci, concentrat de pui, smantana, unt, bulion, rosie si patrunjel.
- 4 pulpe de pui intregi
- 1/2 cutie mica ciuperci
- un cub concentrat de pui
- 200 ml smantana de gatit
- 45 g unt
- o lingurita bulion
- o rosie
- cateva fire de patrunjel sau marar
Mod de preparare:
Se curăţă carnea si, eventual, se pârleşte, dacă este nevoie. Apoi, se rumeneşte uşor în unt pe ambele părţi si se toarnă peste ea supa făcută din concentrat de pui si apă.
Se lasă 15 minute, la fiert. După acest timp, se adaugă ciupercile scurse de apa din conservă, bulionul desfăcut cu puţină apă, roşia tăiată cubuleţe si smântână.
Se amestecă bine si se lasă la fiert încă 10 minute. După ce carnea este fiartă, se stinge focul si se presară verdeaţa, după gust.
Pulpe de pui cu smantana
Pofta buna!