Pulpe de pui cu smantana

Printeaza

Pulpe de pui cu smantana din: pulpe de pui, ciuperci, concentrat de pui, smantana, unt, bulion, rosie si patrunjel.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_smantana

  • 4 pulpe de pui intregi
  • 1/2 cutie mica ciuperci
  • un cub concentrat de pui
  • 200 ml smantana de gatit
  • 45 g unt
  • o lingurita bulion
  • o rosie
  • cateva fire de patrunjel sau marar

 

Mod de preparare:

Se curăţă carnea si, even­tual, se pârleşte, dacă este nevoie. Apoi, se rumeneşte uşor în unt pe ambele părţi si se toarnă peste ea supa făcută din concentrat de pui si apă.

Se lasă 15 minute, la fiert. După acest timp, se adaugă ciupercile scurse de apa din conservă, bulionul desfăcut cu puţină apă, roşia tăiată cubuleţe si smântână.

Se amestecă bine si se lasă la fiert încă 10 minute. După ce carnea este fiartă, se stinge focul si se presară verdeaţa, după gust.

Pulpe de pui cu smantana

Pulpe_de_pui_cu_smantana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.