Pulpe de pui cu sos de rodie

Printeaza

Pulpe de pui cu sos de rodie din: ceapa, ceapa rosie, coriandru, usturoi, boia dulce, piper cayenne, piper negru, pasta de tamarind, suc de rodie, ketchup, sare, pulpe de pui, seminte de rodie.

Ingrediente:Pulpe de pui cu sos de rodie

  • 4 cepe, cubulete
  • 4 cepe rosii, cuburi
  • 2 cesti de coriandru proaspat, tocat
  • 10 de catei de usturoi, tocat
  • 2 lingurite boia de ardei dulce
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • 1 lingurita piper negru
  • 3 linguri de pastă de tamarind
  • 1 cana de suc de rodie
  • 2 linguri de ketchup
  • 1 lingurita sare
  • 10 pulpe de pui fara piele
  • seminte de rodie, pentru ornat

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu un capac etanș, se amestecă ceapa, 1 1/2 cesti coriandru, usturoi și condimente. Se amestecă pasta de tamarind diluata, sucul de rodie, ketchup și sarea.

Adăugați pulpe de pui in oală și scufundati in sos. Acoperiti si gatiti la foc mediu-mare timp de 10 minute, dati apoi focul la mic și gatiti timp de 1 oră.

Descoperiti și continuati sa gătiti pentru 20 de minute.

Serviti pulpele cu sos, garnisite cu coriandru si seminte de rodie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.