Pulpe de pui cu verdeata

Printeaza

Pulpe de pui cu verdeata din: ulei de masline, pui, otet de vin rosu, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin, patrunjel, oregano, fulgi de piper rosu, turmeric.

Ingrediente: Pulpe de pui cu verdeata

  • 2/3 ceasca de ulei de măsline
  • 3-4 pulpe de pui
  • ¼ ceasca otet de vin rosu
  • 25 catei de usturoi
  • 1 lingurita ulei de măsline
  • 1 linguriță cimbru uscat
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de rozmarin
  • 2 linguri patrunjel tocat proaspat
  • 1 lingurita oregano uscat
  • ½ lingurita fulgi de piper roșu
  • ¼ linguriță turmeric

 

Mod de preparare:

Se toarnă ulei de măsline în blender și se adaugă oțet de vin roșu, usturoi, cimbru, rozmarin, oregano, fulgi de ardei rosu si turmeric.
Omogenizati. Crestati carnea de pui din loc in loc.

Puneti carnea de pui intr-un castron mare; se toarnă sosul peste pui, acoperiti si dati la frigider peste noapte.

Incalziti cuptorul la 218 ° C.

Intr-o tava asezati hartie de copt. Ungeti usor tava cu putin ulei. Aranjați carnea de pui pe foaia de copt si se condimenteaza cu sare si piper pe ambele părți.

Dati la cuptor 40-45 minute.

Garnisiti cu patrunjel si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.