Pulpe de pui cu vermut

Printeaza

Pulpe de pui cu vermut din: ceapa, cimbru, pulpe de pui, sare, piper, ulei, vermut, zeama de carne de pasare, morcovi.

Ingrediente :Pulpe de pui cu vermut

  • 2 cepe
  • 1/2 legatura cimbru
  • 4 pulpe de pui (800 g)
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1/8 l vermut sec
  • 1/8 l zeama concentrata de carne de pasare
  • 500 g morcovi

 

Mod de preparare:

Se curata cepele si se taie in opt. Se aleg frunzulitele de cimbru, se spala pulpele de pui, se zvanta intr-un stergar si se condimenteaza.

Se prajesc pulpele in ulei incins, pana ce se rumenesc pe toate partile, se adauga ceapa, se caleste putin, se adauga cimbrul, vermutul si zeama de carne. Se dau la cuptor si se lasa sa se patrunda circa 40 de minute.

Se spala morcovii, se curata si se taie bucati potrivite. Se pun in cratita cu pulpele de pui si se dau inca 20 de minute la cuptor.

Se gusta inca o data de sare si piper si se servesc fierbinti, cu o garnitura de cartofi fierti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.