Pulpe de pui impanate cu verdeturi

Printeaza

Pulpe de pui impanate cu verdeturi din: pulpe de pui, lamai, ceapa, patrunjel, usturoi, rosii, vin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui impanate cu verdeturi

  • 8 pulpe de pui
  • 2 lămâi
  • 2 legături de ceapă verde
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 8 căţei de usturoi
  • 4 cepe mici
  • 5 roşii
  • 125 ml vin alb
  • ulei
  • busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-un castron, amestecă pătrunjelul şi o legătură de ceapă verde, tăiate mărunt. Adaugă usturoiul zdrobit, două linguri cu ulei, sare, piper, coaja rasă şi zeama de la o lămâie.

Spală pulpele de pui şi desprinde cu grijă pielea. Umple portofelul astfel obţinut cu amestecul de verdeţuri.

Aşază carnea într-o tavă, împreună cu ceapa şi roşiile. Stropeşte cu puţin ulei, vin şi zeamă de lămâie. Lasă la cuptor 40-45 de minute. La final, adaugă restul de ceapă verde.

Serveşte carnea cu legume.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.