Pulpe de pui la cuptor cu mandarine
PrinteazaPulpe de pui la cuptor cu mandarine din: chutney de caise, unt, boabe de mustar, ceapa, coapse de pui, mandarine, sare, piper.
- 1 ceaşcă cu chutney de caise
- 1/2 ceaşcă cu unt topit
- 1 lingură cu boabe de muştar
- 2 cepe, tăiate în sferturi
- 8 coapse de pui
- 3 mandarine, tăiate în jumătate
- sare
- piper
- salvie proaspătă, pentru decor
- orez cu cimbru, pentru a servi
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 180°C. Amestecă chutney cu untul şi muştarul. Pune cepele într-o tavă şi deasupra aşază carnea. Stropeşte cu amestecul de chutney. Asezonează bine.
Aşază din loc în loc bucăţile de mandarine. Coace timp de 40-50 minute, până când carnea a devenit aurie şi s-a pătruns suficient.
Serveşte preparatul garnisit cu salvie şi garnitură de orez cu cimbru.
Pofta buna!
O sa fac si eu asa