Pulpe de pui la cuptor cu sos de soia

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu sos de soia din: usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, condimente, pulpe de pui, ceapa, vin de orez.

Ingrediente:Pulpe de pui la cuptor cu sos de soia

  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 bucatita ghimbir proaspat, ras
  • 2 linguri de ulei
  • ½ lingurita ulei de susan
  • 2 linguri sos de soia
  • 2 linguri de zahăr brun
  • 2 linguri de condimente, dupa gust
  • 5 pulpe de pui
  • 1 ceapa
  • 2 linguri vin de orez

 

Mod de preparare:

Combinati usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun condimentele într-un castron mic. Se amestecă până se combina. Frecati pulpele de pui.

Tocati ceapa si asezati in cratita, se toarnă vinul de orez, apoi adaugati bucățile de pui. Se acoperă si gatiti 2 ore. Scoateti din cratita si asezati intr-o tava, gatiti 5 minute la foc potrivit.

Serviti cu orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.