Pulpe de pui la cuptor cu sos de soia
PrinteazaPulpe de pui la cuptor cu sos de soia din: usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun, condimente, pulpe de pui, ceapa, vin de orez.
- 2 catei de usturoi, tocat
- 1 bucatita ghimbir proaspat, ras
- 2 linguri de ulei
- ½ lingurita ulei de susan
- 2 linguri sos de soia
- 2 linguri de zahăr brun
- 2 linguri de condimente, dupa gust
- 5 pulpe de pui
- 1 ceapa
- 2 linguri vin de orez
Mod de preparare:
Combinati usturoi, ghimbir, ulei, ulei de susan, sos de soia, zahar brun condimentele într-un castron mic. Se amestecă până se combina. Frecati pulpele de pui.
Tocati ceapa si asezati in cratita, se toarnă vinul de orez, apoi adaugati bucățile de pui. Se acoperă si gatiti 2 ore. Scoateti din cratita si asezati intr-o tava, gatiti 5 minute la foc potrivit.
Serviti cu orez.
Pofta buna!