Pulpe de pui la tava cu sos de mango
PrinteazaPulpe de pui la tava cu sos de mango din: pulpe de pui, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei iute, chutney de mango, sos worcestershire, maioneza, salata verde.
- 8 pulpe de pui, cu os şi piele
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 ceapă mică, tocată fin
- 1 căţel de usturoi, tocat fin
- 1 ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi tocat fin
- 6 linguri chutney de mango
- 1 lingură de sos Worcestershire
- 6 linguri de maioneză
- salată verde, pentru servit
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Incinge uleiul într-o tigaie la foc mediu şi căleşte ceapa, usturoiul şi ardeiul iute timp de câteva minute, până când se înmoaie. Adaugă chutney-ul, sosul Worcestershire şi maioneza. Gustă şi asezonează.
Aranjează puiul într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu şi întinde peste el chutney-ul tocmai preparat. Coace puiul la cuptor 40-45 de minute, până când se pătrunde şi devine lipicios. Serveşte-l cu salată verde.
Pulpe de pui la tava cu sos de mango
Pofta buna!