Pulpe de pui la tava cu sos de mango

Printeaza

Pulpe de pui la tava cu sos de mango din: pulpe de pui, ulei de masline, ceapa, usturoi, ardei iute, chutney de mango, sos worcestershire, maioneza, salata verde.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_la_tava_cu_sos_de_mango

  • 8 pulpe de pui, cu os şi piele
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ceapă mică, tocată fin
  • 1 căţel de usturoi, tocat fin
  • 1 ardei iute roşu, curăţat de seminţe şi tocat fin
  • 6 linguri chutney de mango
  • 1 lingură de sos Worcestershire
  • 6 linguri de maioneză
  • salată verde, pentru servit

 

Mod de preparare:

Preîncălzeşte cuptorul la 200°C. Incinge uleiul într-o tigaie la foc mediu şi căleşte ceapa, usturoiul şi ardeiul iute timp de câteva minute, până când se înmoaie. Adaugă chutney-ul, sosul Worcestershire şi maioneza. Gustă şi asezonează.

Aranjează puiul într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu şi întinde peste el chutney-ul tocmai preparat. Coace puiul la cuptor 40-45 de minute, până când se pătrunde şi devine lipicios. Serveşte-l cu salată verde.

Pulpe de pui la tava cu sos de mango

Pulpe_de_pui_la_tava_cu_sos_de_mango

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.