Pulpe de pui la tigaie cu sos

Printeaza

Pulpe de pui la tigaie cu sos din: pulpe de pui, salata, rosii, ceapa, ulei, sare, piper, boia.

Ingrediente:Pulpe de pui la tigaie cu sos

  • 4 pulpe de pui
  • boia
  • sare
  • piper
  • salată verde (garnitură)
  • roşii cherry (garnitură)
  • ceapă (garnitură)
  • ulei

Pentru sos:

  • 200 ml iaurt gras
  • 1/2 lămâie
  • 1 cană frunze de mentă

 

Mod de preparare:

Curăţă pulpele şi spală-le bine. Crestează-le din loc în loc. Dă-le cu boia, sare şi piper. Pune uleiul la încins. Aşază pulpele de pui în uleiul încins şi prăjeşte-le la foc mic.

Pentru sos, pune menta în blender împreună cu iaurtul şi zeama de lămâie. Mixează până obţii o cremă omogenă, apoi potriveşte de sare.

Serveşte pulpele prăjite cu sosul de mentă şi o garnitură din salată verde, roşii şi inele de ceapă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.