Pulpe de pui la tigaie cu sos
PrinteazaPulpe de pui la tigaie cu sos din: pulpe de pui, salata, rosii, ceapa, ulei, sare, piper, boia.
- 4 pulpe de pui
- boia
- sare
- piper
- salată verde (garnitură)
- roşii cherry (garnitură)
- ceapă (garnitură)
- ulei
Pentru sos:
- 200 ml iaurt gras
- 1/2 lămâie
- 1 cană frunze de mentă
Mod de preparare:
Curăţă pulpele şi spală-le bine. Crestează-le din loc în loc. Dă-le cu boia, sare şi piper. Pune uleiul la încins. Aşază pulpele de pui în uleiul încins şi prăjeşte-le la foc mic.
Pentru sos, pune menta în blender împreună cu iaurtul şi zeama de lămâie. Mixează până obţii o cremă omogenă, apoi potriveşte de sare.
Serveşte pulpele prăjite cu sosul de mentă şi o garnitură din salată verde, roşii şi inele de ceapă.
Pofta buna!