Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata
PrinteazaPulpe de pui pane cu nuca si verdeata din: ciocănele de pui, oua, lapte, faina, fulgi de porumb, pesmet, nucă măcinată, verdeaţă uscată, sare, piper.
Ingrediente:
- 8 ciocănele de pui
- 2 ouă
- 300 ml lapte
- 4 linguri de făină
- 4 linguri de fulgi de porumb
- 4 linguri de pesmet
- 2 linguri de nucă măcinată
- 1/2 linguriţă de verdeaţă uscată
- sare
- piper
- ulei de prăjit
Mod de preparare:
Spală ciocănelele, dă-le cu sare, piper şi verdeaţă uscată, apoi lasă-le la frigider un sfert de oră ca să-şi ia aromele.
Intre timp, bate ouăle cu sare, amestecă făina şi subţiază cu lapte până ce obţii o cremă de consistenţa smântânii groase.
Intr-o farfurie întinsă, amestecă fulgii de porumb râşniţi, pesmetul şi nuca măcinată.
Dă ciocănelele întâi prin amestecul de ouă, apoi prin cel de pesmet şi prăjeşte-le în ulei încins până la rumenire uniformă.
Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata
Pofta buna!