Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata

Printeaza

Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata din: ciocănele de pui, oua, lapte, faina, fulgi de porumb, pesmet, nucă măcinată, verdeaţă uscată, sare, piper.

Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata

Ingrediente:

  • 8 ciocănele de pui
  • 2 ouă
  • 300 ml lapte
  • 4 linguri de făină
  • 4 linguri de fulgi de porumb
  • 4 linguri de pesmet
  • 2 linguri de nucă măcinată
  • 1/2 linguriţă de verdeaţă uscată
  • sare
  • piper
  • ulei de prăjit

Mod de preparare:

Spală ciocănelele, dă-le cu sare, pi­per şi verdeaţă uscată, apoi lasă-le la frigider un sfert de oră ca să-şi ia aromele.

Intre timp, bate ouăle cu sare, amestecă făina şi subţiază cu lapte până ce obţii o cremă de consistenţa smântânii groase.

Intr-o farfurie întinsă, amestecă fulgii de porumb râşniţi, pesmetul şi nuca măcinată.

Dă ciocănelele întâi prin amestecul de ouă, apoi prin cel de pesmet şi prăjeşte-le în ulei încins până la rumenire uniformă.

Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata

Pulpe de pui pane cu nuca si verdeata

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.