Pulpe de pui pane

Printeaza

Pulpe de pui pane din: pulpe de pui, oua, faina, pesmet, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui pane

  • 8 pulpe de pui dezosate
  • 3 ouă
  • 150 g făină
  • 200 g pesmet
  • sare si piper

 

 

 

Mod de preparare:

Carnea se presară cu sare şi piper pe toate părţile. Ouăle se bat într-o farfurie . şi în alte două se pun făina şi pesmetul.

Se trece carnea prin făină, ouă şi pesmet de două ori. Se pun copănelele într-o tavă de cuptor şi se coc 50 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.