Pulpe de pui umplute cu zarzavat

Printeaza

Pulpe de pui umplute cu zarzavatPulpe de pui umplute cu zarzavat

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 50 g morcov
  • 25 g pătrunjel
  • 1 ţelină mică (25 g)
  • 25 g mazăre
  • 25 g fasole verde
  • o legătură pătrunjel,
  • 2 ouă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi şi tai zarzavaturile şi le fierbi în apă cu sare. Le laşi să se scurgă, apoi le amesteci cu cele 2 ouă, sarea şi piperul, pătrunjelul tocat mă­runt.

Desprinzi cu grijă pielea de pe pulpe şi le umpli cu această compoziţie. Aşezi pielea la loc şi o prinzi cu scobitori.

Pui sare şi piper, după care le aşezi într-o tavă tapetată cu folie de aluminiu, unsă cu untură sau unt. Le dai la cuptor, la foc potrivit, 30-35 de minute. Le ser­veşti cu cartofi sau cu diferite garnituri.

Pulpe de pui umplute cu zarzavat

Pulpe de pui umplute cu zarzavat

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.