Pulpe de pui umplute la gratar

Printeaza

Asezoneaza 8 pulpe mici de pui, dezosate. Intr-un castron, amesteca 100 g crema de branza cu 2 catei de usturoi, zdrobiti, busuioc si rozmarin tocat, 75 g masline feliate si 1 ardei, tocat marunt.

Cresteaza pulpele de pui, pune cate putina umplutura si infasoara carnea ca sa se formeze un rulou. Fixeaza cu scobitori si unge 2 linguri de sos pesto. Lasa la frigider minim 30 de minute. Frige-le la gratar 15-20 de minute, intorcand din cand in cand.

Pulpe de pui umplute la gratar

Pulpe de pui umplute la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.