Pulpe de pui

Printeaza

Pulpe de pui

Ingredientele:Pulpe de pui

  • 6 pul­pe
  • 6 cartofi
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
  • 6 căţei de usturoi
  • o conopidă mică
  • o ţelină
  • o cană de boabe de mazăre con­gelată
  • 3 roşii descojite
  • sare
  • piper
  • 200 g caşcaval
  • o legătură de mărar

 

Mod de preparare:

Curăţaţi de piele pulpele, apoi crestaţi în dreptul încheieturii, fără să le separaţi. Curăţaţi legumele, tăiaţi caşcavalul în feliuţe, tocaţi usturoiul şi mărarul.

Intr-o tavă puneţi puţin ulei, aranjaţi pulpele îndoindu-le, presăraţi usturoiul şi puţină sare, adăugaţi cartofii tăiaţi în patru, ţelina, morcovii şi ceapa tăiate rondele subţiri, bucheţele mici de conopidă şi presăraţi boabele de ma­zăre.

Săraţi, piperaţi, montaţi feliuţe de caşcaval, mai ales peste bucheţelele de conopidă, presăraţi mărarul şi feliuţele de roşii, săraţi uşor. Adăugaţi un pahar cu apă. Acoperiţi tava cu folie de staniol şi daţi la cuptor potrivit 45 de minute.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.