Pulpa de rata cu vin la cuptor din: pulpe de rata, portocala, usturoi, ulei, vin, piper, ghimbir. Ingrediente: 4 pulpe raţă sucul de la 1 portocala 3 căţei usturoi ulei 100 ml vin alb sare piper apă ghimbir răzuit cimbrişor (pentru decor) Mod de preparare: Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti […]
Pulpe de rata cu legume
PrinteazaPulpe de rata cu legume din: pulpe de rata, morcovi, spanac, cartofi, telina, usturoi, supa de pui, sare, piper.
- 2 pulpe de rata
- 4 morcovi
- 200 g spanac
- 2 cartofi
- 2 fire de telina
- 4 catei de usturoi
- 330 ml supa de pui
- sare
- piper
Mod de preparare:
Intr-o tigaie fara ulei se rumenesc pulpele asezate cu pielea în jos.
Se lasă 20 de minute, întorcându-le pentru a se rumeni uniform. Se presară cu sare şi piper.
Apoi, se scot, se lasă doar puţină grăsime în tigaie si se rumenesc legumele curăţate si spălate şi spanacul.
Se mai lasă pe foc încă 10 minute. Se pune carnea cu pielea în sus într-un vas de cuptor şi se toarnă supa.
Se lasă la cuptor 30 de minu-te, se pun şi legumele şi se mai tin 30 de minute.
Pulpe de rata cu legume
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpa de rata cu vin la cuptor
Boboc de rata pe varza
Boboc de rata pe varza din: boboc de rata, varza murata, untura, bulion, boia, piper. Ingrediente: un boboc de rată, mai mare (rată tânără) 1 varză murată 2 linguri untură (ulei) 1 lingură bulion 1 lingurită boia dulce piper boabe Mod de preparare: Raţa întreagă (sau tranşată în 4-6 bucăţi) se curăţă, se spală, […]
Pofta buna!