Pulpe de rata cu legume

Printeaza

Pulpe de rata cu legume din: pulpe de rata, morcovi, spanac, cartofi, telina, usturoi, supa de pui, sare, piper.

 

Ingrediente:Pulpe_de_rata_cu_legume

  • 2 pulpe de rata
  • 4 morcovi
  • 200 g spanac
  • 2 cartofi
  • 2 fire de telina
  • 4 catei de usturoi
  • 330 ml supa de pui
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie fara ulei se rumenesc pulpele asezate cu  pielea în jos.

Se lasă 20 de minute, întorcându-le pentru a se rumeni uniform. Se presară cu sare şi piper.

Apoi, se scot, se lasă doar puţină grăsime în tigaie si se rumenesc legumele curăţate si spălate şi spanacul.

Se mai lasă pe foc încă 10 minute. Se pune carnea cu pielea în sus într-un vas de cuptor şi se toarnă supa.

Se lasă la cuptor 30 de minu-te, se pun şi legumele şi se mai tin 30 de minute.

Pulpe de rata cu legume

Pulpe_de_rata_cu_legume

Pofta buna!

 


poate iti place si:

Pulpa de rata cu vin la cuptor

Pulpa de rata cu vin la cuptor

Pulpa de rata cu vin la cuptor din: pulpe de rata, portocala, usturoi, ulei, vin, piper, ghimbir. Ingrediente: 4 pulpe raţă sucul de la 1 portocala 3 căţei usturoi ulei 100 ml vin alb sare piper apă ghimbir răzuit cimbrişor (pentru decor)   Mod de preparare: Ungi pulpele de raţă cu ulei, presari condimentele, stropeşti […]

 

Boboc de rata pe varza

Boboc de rata pe varza

Boboc de rata pe varza din: boboc de rata, varza murata, untura, bulion, boia, piper. Ingrediente: un boboc de rată, mai mare (rată tânără) 1 varză murată 2 linguri untură (ulei) 1 lingură bulion 1 lingurită boia dulce piper boabe   Mod de preparare: Raţa întreagă (sau tranşată în 4-6 bucăţi) se curăţă, se spală, […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.