Pulpe de raţă împănate cu ştevie

Printeaza

Pulpe de raţă împănate cu ştevie din: pulpe de rata, stevie, morcovi, ceapa verde, vin alb, radacina de pastarnac, ulei, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:Pulpe_de_rata_împanate_cu_stevie

  • 2 pulpe de rata
  • 3 legaturi de stevie
  • 1 morcov
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 200 ml vin alb sec
  • 1 radacina de pastarnac
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi pulpele, pâriiţi-le la flacăra aragazului şi îndepărtaţi grăsimea în exces.Presăraţi pulpele cu sare şi piper şi împănaţi-le cu usturoiul tăiat în feliuţe mai mici.Curăţaţi, spălaţi şi tocaţi mărunt ceapa iar morcovul şi rădăcina de păstârnac dati-le pe răzătoarea mare.

Incinge uleiul intr-o tigaie mai mare si caliti inabusit legumele, impreuna cu un praf de sare. Cand legumele s-au inmuiat, puneti in tigaie pulpele de rata, si dupa 2-3 minute adaugati vinul si lasati sa fiarba 15 minute la foc mic.

Curatati stevia, spalati-o, opariti-o si scurgeti-o bine de apa. Pune stevia oparita si tocata in tigaie, imprejurul pulpelor de rata. Adaugati 1 cescuta cu apa, acoperiti tigaia cu un capac si lasati sa fiarba la foc mic inca 20 de minute.

Pulpe de raţă împănate cu ştevie

Pulpe_de_rata_împanate_cu_stevie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.