Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru
PrinteazaPulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru din: pulpe de rata, untura de rata, supa, lamaie, portocale, miere, coriandru, ghimbir, nucsoara, sare, piper.
- 8 pulpe de rata
- 100 g untura de rata
- 300 ml supa
- 1 lamaie
- 2 portocale
- 2 linguri miere
- 1 lingurita rasa coriadru macinat
- 50 g ghimbir proaspat
- un varf de cutit nucsoara
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se curăţă pulpele, se pârlesc, se spală, se presară cu condimente şi se pun într-o tavă mai mare împreună cu untura. Se amestecă într-un vas supa cu zeama stoarsă de la cele două portocale şi de la lămâie, coaja acestora, dată pe răzătoarea mică, mierea, ghimbirul, coriandrul, nucşoara şi 1 linguriţă rasă piper proaspăt măcinat.
Se toarnă acest amestec în tavă, peste pulpe şi se pune tava în cuptorul încins. Se coc pulpele la foc potrivit spre mare, până ce se rumenesc bine pe deasupra.
Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru
Pofta buna!
Incoming search terms:
- pulpe de rata cu portocale
A iesit bun? Ca n-am facut niciodata pulpe de rata