Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru

Printeaza

Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru din: pulpe de rata, untura de rata, supa, lamaie, portocale, miere, coriandru, ghimbir, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru

  • 8 pulpe de rata
  • 100 g untura de rata
  • 300 ml supa
  • 1 lamaie
  • 2 portocale
  • 2 linguri miere
  • 1 lingurita rasa coriadru macinat
  • 50 g ghimbir proaspat
  • un varf de cutit nucsoara
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curăţă pulpele, se pârlesc, se spală, se presară cu condimente şi se pun într-o tavă mai mare împre­ună cu untura. Se amestecă într-un vas supa cu zeama stoarsă de la cele două portocale şi de la lămâie, coaja acestora, dată pe răzătoarea mică, mierea, ghimbirul, coriandrul, nucşoara şi 1 linguriţă rasă piper proaspăt măcinat.

Se toarnă acest amestec în tavă, peste pulpe şi se pune tava în cuptorul încins. Se coc pulpele la foc potrivit spre mare, până ce se rumenesc bine pe deasupra.

Pulpe de rata la cuptor cu miere si coriandru

Pulpe_de_rata_la_cuptor_cu_miere_si_coriandru

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pulpe de rata cu portocale

1 comentariu

  1. A iesit bun? Ca n-am facut niciodata pulpe de rata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.